6.5.10

MISterI 30 HARI MENCARI CINTA




Perkenalkan, Nirina Zubir.

Siapakah beliau? Beliau bukanlah awek saya. Beliau adalah pelakon Indon. Mula mencipta nama dalam filem 30 Hari Mencari Cinta. Misteri sungguh aku dengan awek neh sebab aku tak pernah tengok mana-mana filem dia termasuklah cerita Heart yang dikatakan sangat-sangat feymes itu.

Malah filem 30 Hari Mencari Cinta tu pun aku tak sempat tengok jugak; walaupun aku hanya menyedari kewujudan filem tersebut melalui soundtracknya yang best-best nyanyian Sheila On 7.

Habis tu kejadahnya aku mengiklankan gambar beliau yang penuh 'inesen' ini dalam blog aku?

Misteri, sungguh misteri.

Kepada yang agak-agak dah boleh teka sebabnya, senyap-senyap je dah laa. Buat mereka yang tertanya-tanya pulak, aku segan laa nak cerita. Hehe. Biarkan dirimu terus diselubungi misteri.

Tidak, tidak. Kami bukan nak mengumumkan pertunangan kami dalam jangkawaktu terdekat. Sila laa jangan buat spekulasi terlampau. :|

Oh ye. Kalau Agnes Monica, Julie Estelle, Nia Ramadhani, Acha Septriasa sekalipun datang melutut sambil mencari cinta kat aku, aku akan jawab “tunggu giliran kamu lepas Nirina dulu, oke!”

:P

2 KoMen:

puterikurekure said...

oh! nirina sangat innocent dalam gambar ni. nampak sungguh mulus dan tulus.

ko suka nirina ni sangat2 eh?

DADA CHANDRA RAMADHAN said...

Mengapakah anda mengefens kepada Nirina?...

Apabila engkau ngefens kepada Nirina, maka itu artinya anda sama dengan saya.

Gara-gara film Heart itu, sampai detik ini aku masih tetap ngefens terhadap Acha; Nirina; n Irwansyah!

Post a Comment

Any Comment? Anybody?