19.12.09

HMI : WHOSE LINE

Haha, ini laa kerja aku saban waktu. Melayari youtube sambil menonton episod-episod Whose Line sambil gelak sorang-sorang. Kerana ini jugalah aku terserempak video klip Wayne Brady yang aku siarkan minggu lepas.

Kali neh aku lari konsep sikit. Aku siarkan kompilasi Best of Whose Line yang aku jumpa kat youtube. Kira hiburan gak neh ape. Sebenarnya dia ada banyak bahagian, tapi ini bahagian terakhir. Jadi ia menyelitkan salam perpisahan dari peng-upload video yang aku rasa sangat istimewa sekiranya kamu menganggap diri kamu peminat siri ini.

Seriously, this is the funniest show ever in the world. Satu rancangan yang boleh membuatkan aku bergelak berguling-guling atas karpet sambil menghentak kaki (literally) sehingga menimbulkan kegusaran dari mak dan bapak aku : “Dah hilang akal ke anak aku neh…?”. Huhu.





Ketika ini, aku sedang menonton episod ke-20 musim ke-7. Tinggal beberapa episod sahaja lagi sebelum aku melangkah ke musim 8 yang mana merupakan musim terakhir mereka (US Version).

Bagi mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan siri ini, sila layari youtube ye. Di sana anda boleh menonton kesemua episod dari awal episod pertama hingga 8 musim akhirnya mereka bersiaran. Kat Astro pun ada jugak tapi ulangan laa sebab dorang dah stop buat rancangan neh beberapa tahun lepas. Apa pun, enjoy!

5 KoMen:

Nazra~ said...

oh tak penah tau lak psl ni, hoho :D

Mak Su said...

x dpt tgk utube, kena block :(

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

naz : hoho, ketahui lah!

maksu : kesian maksu. tanak buat tutorial camne nak unblock kan utube ke? kikiki...

Mak Su said...

hik hik, nak tutor canner.... ilmunya pun kena block. waakakaka

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

wakakakaka...

takpe maksu. di mana ada kemahuan di situ ada jalan...

Post a Comment

Any Comment? Anybody?